17 d’agost 2006

Bombers de la Generalitat torna de Galícia

Aquest vespre, 17 d'agost, finirà l'ajut dels Bombers de la Generalitat a Galícia en motiu de l'episodi de simultaneïtat d'incendis forestals.
Acabarem així uns dels episodis més nostrats de la història recent dels Bombers de la Generalitat, i per tant també de la USLO; per nosaltres, els usleros, una mena de bateig de foc.
Si res no torça les darreres hores del viatge, l'esdeveniment haurà estat un èxit. Ja ho explicarem abastament; amb tot us avancem que l'expedició, i les tasques realitzades, les podem considerar tot un èxit. Hem treballat i molt, i pel que fa a la USLO, pensem honestament que la logística operativa i el suport al comandament operatiu -el que dona sentit a la USLO- han funcionat. Com tot, podem millorar. Però també hem de saber reconèixer quan les coses van, en conjunt, bé; o molt bé.
Ha estat una molt bona experiència, que anirem diseccionant els propers dies.
Gràcies als qui heu anat seguint aquesta mena de quadern de bitàcora, que encara que decantat a la realitat uslera, ha intentat en la mesura del possible -robant hores de son sobretot, perque de dia hem treballat i força en la cosa dels focs- anar explicant el dia a dia de tota l'expedició.
Avui ens toca dormir el son dels,.... dels que estan cansats, vaja.