19 de juliol 2006

Presentació oficial

Avui 19 de juliol hem tingut una visita il·lustre. Però més que una visita, ha estat una presentació del Centre de Comandament Avançat a tots els “capos”. Presidia la representació, Olga Lanau, Directora General i Antoni Rifà, cap de la Divisió Operativa. També anaven tots els Caps de Regió: Josep Arola (Centre), Marc Castellnou (Analista en Cap), Mercè Lopez (Lleida), Bienvenido Aguado (Sud), Albert Magarolas (Tarragona), Enric Cano (Girona), Joan Rich (Terres de l’Ebre) i en Joan Rovira (Nord), que feia de Cicerone. En Quim Sala, l’informàtic i en Jordi Vidal, “el pare del GIS” i tots els de Taller Ràdio, van donar les explicacions oportunes de com funciona tot (o ha de funcionar).
A primera hora del matí, a la cotxera del Parc de Cerdanyola, s’ha muntat el CCA: la N770 i les dues tendes, amb tot el material i mitjans necessaris. Cal dir tot aquest desplegament també ens ha servit com a pràctica.
Tothom ha quedat meravellat del muntatge escènic i el desig va ser que es vegi emplaçat el mínim possible, ja que això voldrà dir que no hi ha cap foc forestal important.