12 d’agost 2006

Marxem a Galicia!

El video: http://www.tv3.cat/videos/209270638

Integrants de la USLO (jo també, evidenment) marxen amb el comboi d'ajuda dels Bombers de la Generalitat a Galícia! La matinada del dijous 12, cap a Galicia falta gent!
La nota oficial diu:
"El comboi està format per 102 membres de les diverses escales operatives dels Bombers de la Generalitat, procedents de les diferents unitats i regions d'Emergències, i per una vintena de vehicles. A més, en funció del risc d'incendi a Catalunya, podran disposar també de dos mitjans aeris (un helicòpter bombarder i un helicòpter de comandament).
Els Bombers de la Generalitat envien aquest comboi d'ajuda tot i trobar-se encara en plena campanya forestal. Tot i això, aquest esforç no afecta el seu dispositiu habitual de guàrdia. En aquest sentit, cal destacar, per una banda, que tot el personal integrant del comboi s'ha presentat de forma voluntària per formar-ne part i, de l'altra, que tots els parcs de Bombers tenen garantits els seus torns.
En aquest sentit, el comboi d’ajuda compta amb la presència d’11 membres de la Regió d’Emergències (RE) de les Terres de l’Ebre, 13 de la RE Tarragona, 11 de la RE Metropolitana Sud, 13 de la RE Metropolitana Nord, 11 de la RE Lleida, 10 de la RE Girona i 11 de la RE Centre. Formen també el comboi personal tècnic de la Divisió Operativa (1 cartògraf, 1 metge i 11 bombers de la unitat GRAF, entre d’altres)."
I aquests "entre d'altres", som els de la USLO. De la USLO marxem: l'Anfrons, l'Hervàs, en Guillamón, el Jordi Bahamontes (Mura pels amics) i servidor. A més, ens acompanyen els informàtics i els de Taller Ràdio.
Estarem a Galicia fins dijous 17...Aquest viatge promet i molt!
I nosaltres prometem bones cròniques. Comença l'"Operació Percebe"!