08 d’agost 2005

Recerca

La guàrdia d’avui s’ha caracteritzat per la tranquil•litat fins que cap allà les cinc ens han avisat de que calia anar a fer una recerca a Sabadell a buscar un home que s’havia perdut.
El missing en qüestió es diu Pedro Mañas, veí de Can Rull, té 77 anys i pateix pèrdues de memòria i té problemes cardíacs. Es veu
que porta desaparegut des del 3 d’agost, però la família no ha avisat els bombers fins el dia d’avui. En aquesta recerca, hem anat l’esquadra forestal del torn, tot menys el Norbert, que encara segueix de baixa i el Segundo. A més també han participat, el cap de guàrdia i personal de Matadepera, Castellar, Sabadell, Cerdanyola, etc.
Nosaltres hem fet dues batudes amb gent del GRAE fins que s’ha fet de nit i no hem trobat res de res. Em sembla a mi, que aquestes alçades serà difícil aconseguir alguna bona notícia sobre el pobre home.
Un parell d’anècdotes de la guàrdia d’avui: al parc ha arribat un mail d’una productora on necessitaven personal per un un càsting sobre una pel•lícula. La pel•lícula en qüestió és “El Perfum”, basada en la famosa novel•la de P.Suskind. Quan he llegit el correu, no m’he tallat un pèl i he trucat per informar-me. Demà a la tarda tinc les proves del càsting. D’aquí a Hollywood!! I ja que parlem de pel•lícules, avui el Pau ha vingut amb un nou look, estil “El darrer mohicà”...