30 de juny 2007

Hi ha rumors...

Ahir em van trucar de Divisió Operativa i em van oferir una plaça d'operador al CECAT, però amb tasques a la USLO, com l'any passat, és a dir, tornar a estar al CCA...La resposta l'hauré de donar dilluns, per tant tinc tot el cap de setmana per pensar-ho, però sembla ser que acceptaré l'oferta. Em fa ràbia, perquè a principis d'abril, quan s'estava preparant tot el tema de la campanya forestal d'estiu, vaig preguntar si enguany es tornari a convocar aquesta plaça i ningú ho sabia del cert. Tot eren rumors i prou.
Per culpa d'això, em vaig voler assegurar un feina per l'estiu, i per això vaig renunciar al meu contracte del CECAT per poder participar en les proves físiques per fer d'auxiliar forestal. I ara, quan ja fa quinze dies que ha engegat la campanya, quan jo he tornar a reviure què és estar en un Parc de Bombers fent de forestalillo, ara, em treuen el carmel de la boca i me'n ofereixen un altre...Què faig? Aquest ha estat el dilema de la guàrdia d'avui.
He anat dient a tothom que potser avui era la meva única guàrdia i també he demanat consell. Com que el sou és considerablement més alt fent d'Operador que no pas de Forestal, tothom em deia, que anés a fer d'Operador.
Avui ha estat un dia agredolç, per una banda estava content de poder tornar a la USLO, per l'altra em sabia greu deixar el Parc de Terrassa...Bé, com a mínim, a mitja tarda, un foc a la riera de Les Arenes ens ha tret el neguit i jo, com que en teoria, potser, era el meu darrer dia de guàrdia com a forestal, els meus companys m'han deixat agafar la llança durant tota l'actuació. D'això se'n diu tenir uns bons companys!
La guàrdia ha acabat sense més...bé, ha continuat amb el doble mal de cap, de pensar quina decisió prendre dilluns i també amb el mal de cap de la ressaca de la Festa Major de Terrassa.

28 de juny 2007

cap sortida

Primera guàrdia sense cap sortida. a primera hora, alguns hem vist uns videos, per anar escalfant l'ambient, ja que el matí amenaçava de pluja...però ni així s'animat el dia...(el seu contingut ja queda dins els secrets de la guàrdia). I també al matí la típica rutina de netejar mànegas (avui només una) i de revisar el camió, el nostre 20.31!
Només la ruta, que sembla que ha volgut treure protagonisme a la resta de sortides, ens ha ocupat quasi tota la tarda, ja que hem estat tres hores!!
I pel q fa a la resta de la guàrdia, quan hem tornat de la ruta, el Parc enlloc d'un Parc de Bombers, semblava un Parc Temàtic, uns estudiant i llegint, altres al gimnàs, altres jugant a la petanca, altres en bicicleta...
sap greu, però les 9 hores d'avui tampoc han donat per molt...
ps: Hauré de penjar fotos, per animar aquest bloc, ja que entre les sortides que son soses i q a les guàrdies tampoc passa res d'extraordinari...això s'està avorrint una miqueta...

26 de juny 2007

mica en mica...

Nova guàrdia, i mica en mica, anirem passant l'estiu...Avui ha entrat en funcionament la roda de sortides i servidor, s'ha quedat en el Parc veient com els meus companys marxaven a un foc de matolls...La veritat, que tampoc m'he fet malasang, suposo que deu ser per les sortides i els anys que porto...a més, m'ha anat bé, ja que era l'hora de dinar i això de marxar amb la panxa buida no mola gens...
A mitja tarda, hem fet ruta forestal i una altra sortida a més matolls, al costat de l'Eroski. D'aquest servei, comentar que si el Mura m'hagués fet cas, no haguéssim xupat tant de fum i segurament haguéssim apagat el foc més ràpid...però bé, tot i així, també la cosa ens ha sortit bé. En aquest foc, han vingut dos cotxes dels mossos i un dels municipals. Hi havia tants policies com bombers. I què han fet? Doncs, mira, a un li ha tocat anar a buscar-me una mànega, ja que a mi, em feia mandra saltar la tàpia del solar on cremaven els matolls...No diuen que els Mossos estan per ajudar a la població? Doncs, au, cap el camió a buscar-me la mànega! Gràcies!
I la resta de la guàrdia, al gimnàs i ja està...Fins d'aquí dos dies!

24 de juny 2007

Va!

I avui la primera guàrdia ja amb el horari tipicament forestalillo...I primera partida oficial de voleibol. En un equip: dos funcis (Marc Matarín i Jordi Vega) i un forestalillo (Miki) i en l'altre tres forestalillos (Mura, Xavi i jo)...i com sempre, la partida a mitjes, ja que ha sonat la xixarra i el Marc ha hagut de marxar...En el seu lloc, ha entrat la Carla la novieta del Xavi, però tampoc hem pogut acabar la partida...
Pel que fa a sortides, quasi res...la ressaca de Sant Joan s'ha fet notar...ruta forestal i un intent de foc forestal a Sabadell, que quan ha començat han demanat a tota la cavalleria, però quan hem arribat, ja estava més que controlat...per tant res. I després un container que ha cremat al costat de la piscina de Les Arenes, que ens ha servit per contemplar les sirenetes que es prenien el sol i es banyaven...Quina colla de calents! I ja que parlo de calents, els dos funcis que ens han acompanyat a la ruta (l'Aguirre i el Matarin), han estat a punt de canviar-nos per 4 noietes que pujaven dalt d'un autobus...sort que el conductor no ha volgut! diga-li tonto...