13 de juliol 2005

petit accident de trànsit

La guàrdia d’avui ha pogut acabar en tragèdia. Al migdia ens han avisat d’un foc forestal a Castellbell i el Vilar. Amb el N-215, hem sortit, el Meji, el Rubio amb l’Albert, el Pau i jo. No havíem fet ni tres-cents metres sortint del Parc, quan al passar per un semàfor en vermell, ens ha sortit un taxi per l’esquerra, i el Meji ha hagut de fer una frenada brusca i un gir ràpid per no topar amb ell. A causa de la frenada, l’Albert ha fet un intent de sortir disparat cap endavant, però l’he pogut agafar dècimes de segons abans, i ha evitat anar a parar contra el vidre. Això, si, tot el seu menjar s’ha escampat pel camió. Com que era l’hora de dinar, i encara no ho havíem fet, ens hem emportat el dinar per poder menjar durant el trajecte...
El taxi no ens ha pogut esquivar i ha xocat amb nosaltres. Per sort, ningú s’ha fet mal, el nostre camió una rascada i el taxi un gran cop al paraxocs i a un llum.
Així hem continuat, i quan hem arribat a Castellbell, el vehicle de contacte, ens ha comunicat que no era un foc forestal, sinó un accident de trànsit i que no calia ja la nostra ajuda. La veritat que sort, perquè ja em diràs, que haguéssim fet, els tres forestals en l’accident.
Portem un dies de pega, al Parc, primer va ser el Segundo, que un dia quasi arrenca totes les portes del camió, després l’accident de l’Oriol i avui això. Afortunadament, a ningú li ha passat res greu i sempre podem acabar fent broma: la companyia d’assegurances dels bombers, presentarà la dimissió, però el cap dels tallers mecànics, ens regalarà una panera per Nadal, per la feina que li estem portant.
I la resta del dia, molt tranquileta...