13 de juny 2005

Pluja i badminton


Per fí ha plogut! Això s'ha traduït en què el risc d'incendi ha baixat considerable. En la guàrdia d'avui no hem tingut cap caporal i el responsable de torn ha estat el Caurel. El matí ha estat mogudet pel que fa als bombers, en canvi els forestals no hem fet cap sortida, ja que no ens han deixat sortir amb els bombers, malgrat que hi ha una disposició de la Direcció General que així ho indica. A mi, i als meus companys, si podem escollir entre anar a sortides que no són focs forestals o no, evidentment sempre triarem sortir, però tampoc farem el gran drama si no ens deixen anar, total cobrarem el mateix si anem o no.
El problema però, que veiem que estem desaprofitats. Per exemple. Avui només hi havia 6 bombers en el Parc. 6 bombers per una ciutat de 200.000 habitants, i això sense comptar les rodàlies. A aquests 6 bombers es poden sumar 3 persones més, que som nosaltres, que hem estat tot el dia en el Parc mirant la TV i jugant al badminton mentre que els altres 6 bombers estaven currant en diferents sortides. I casualment mentre el Parc estava buit de personal, ha sortit un foc de matolls i nosaltres no hem pogut anar, ja que no teniem conductor...De qui és la culpa? Com és que uns simples forestals ens adonem de com es pot planificar el Servei de Bombers, i les persones que porten galons i tenen responsabilitats obvien una cosa com aquesta? És cert que som auxiliar forestals, però si algú planifiqués millor tot això, podríem donar un cop de mà als bombers i col·laborar en moltes tasques, enlloc d'estar al Parc tocant-nos allò que no sona...o no?
A part de tot això, més coses que podem destacar avui: ens ha vingut a visitar en Joan Rovira, cap de la REM-Nord, tot i que ha estat una visita curta, perque s'ha declarat un foc en una vivenda de Les Arenes. I ja que parlem d'aquesta vivenda, en Gerard ha tornat tot cofoï, perquè ha salvat un avi de les flames...
I pel que fa al badminton, la parella Marc-Gerard, ha jugat com mai, però ha perdut com sempre...contra la parella Bernat-Manfred...quina poca feina!!