22 de juliol 2009

4 morts

Han mort 4 bombers. 4 membres del GRAF, la unitat d'èlit en la lluita contra incendis forestals del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Hem perdut 4 dels nostres millors bombers.
La tragèdia ha estat fruït de la mala sort. A hores d'ara, segur que sortiran els oportunistes de torn, disfressats de periodistes, de tertulians, d'especialistes, de polítics de merda, que voldran demanar responsabilitats, que preguntaran en to inquisitiu que si es van aplicar els protocols per afrontar aquesta mena de situacions, que si els efectius estaven ben coordinats, que si els bombers tenien experiència, i infinitats de preguntes per crear mala maror que només tenen una sola resposta: El Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya és un dels millors del món en la lluita contra incendis forestals i els seus membres saben el que fan i estan preparats per fer-ho.
M'agradaria que els responsables del Cos de Bombers de la Generalitat, persegueixin judicialment als animals de carronya que només saben aprofitar-se de les nostres desgràcies per criticar-nos.
Ramon Espinet,David Duaigües, Jordi Moré i Jaume Arpa, membres del GRAF, morts en servei, moltes gràcies per tot. Bon viatge tinguin els guerrers que al seu poble han sigut fidels. Descanseu en pau. Salut, honor i glòria!