29 de maig 2008

De Cerdanyola a Barcelona

Hem trasllado!
Des de l’1 de juny que el CECAT s’ha traslladat doblament. Per una banda, de manera física, ja que de Cerdanyola hem passat a Barcelona, al Carrer Diputació amb Passeig de Sant Joan i per d’altra banda, de manera administrativa, ja que ja no depenem de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments , si no que ho fem des de la Direcció General de Protecció Civil. I això que comporta?
Doncs deixar d’anar a treballar a Cerdanyola, deixar la Sala Central de Bombers i tenir nous amos i evidentment noves maneres de treballar i funcionar. Ens centrarem en les tasques pròpiament de Protecció Civil i deixarem les de bombers que per això ja està la Sala Central.
Els companys operadors seran casi tots els mateixos, ja que la nova Direcció General de Protecció Civil ens ha ofert una millor laboral, que era pràcticament impossible de rebutjar sobretot vist la desídia i el passotisme ofert des dels Bombers. A mi em sap greu, molt greu. Tot i així, com que valoro més la institució que certes persones, jo no guardo rancor i espero algun dia poder treballar novament amb Bombers (tot i que mai deixaré de treballar-hi per la meva condició de Bomber Voluntari).

El nou CECAT està molt verd. Il·lusiona't, però molt verd. Ja veurem com funciona ja que hi ha masses “elements” que poden fer que no es treballi amb les condicions que s’haurien de treballar, però deixem passar el temps, donem un vot de confiança per veure com evolucionen les coses.

I els més il·lusionats, els meus companys i companyes!!!