20 de setembre 2007

Recerca de vist i no vist

Al punt del migdia ens activen per anar a l’Ametlla del Vallès per continuar una recerca d'una dona amb tractament psiquiatric per depresió que faltava del seu domicili des de les 20 hores del dia anterior.
L’Agustí i jo som avui els escollit per emplaçar el Centre de Comandament Avançat a la seu de la Policia Local. Allà comencen a arribar els primers grups de bombers, els quals comencem a coordinar. Però quan tot just surt el primer grup, vint minuts justos d’haver-nos emplaçat i organitzat, la Unitat Canina de Castellar ens comunica que pels vols del cementiri han trobat a la dona, que degut al seu estat de salut és traslladada amb ambulància al hospital de Granollers.
El tema ha anat així: els bombers voluntaris de Castellar han iniciat la recerca des de la casa de la dona, i els gossos han començat a seguir el rastre. Al ser una zona sense gaire trànsit de persones, les olors encara “estaven fresques” i en només vint minuts han trobat a la dona. Excel·lent tasca avui la de la Unitat Canina! Enhorabona!
Així doncs, després de recollir i de jalar-nos l’avituallament que havíem demanat, perquè la recerca es preveia llarga i feixuga, hem recollit els trastos i a les quatre de la tarda, ja estàvem de nou a Cerdanyola. La guàrdia d’avui ha finalitzat sense cap més incidència...